ēst gatavošanas nodarbība

Vienā jaukā nedēļas nogalē izdomājām iemācīties pagatavot dažus vietējos ēdienus. Devāmies uz vienas dienas ēst gatavošanas nodarbībām, kas saucas Cambodia cooking class.

No rīta visi kopīgi devāmies uz tirgu, kur mums parādīja, kādas sastāvdaļas būs mūsu ēdienos un kā tām ir jāizskatās un jāsmaržo. Pēc tam devāmies uz kādu mājas jumta terasi, kur gandrīz visu dienu pavadījām gatavojot ēst un ēdot pagatavoto. Par to, kā mums gāja var redzēt šajā video:

Bet pašas receptes nopublicēsim pēc neliela brīža:

[unordered_list style=”green-dot”]

  • springroļļi (fried spring rolls)
  • zivs amoks (fish amok)
  • banānu pumpuru salāti ar vistas gaļu (banana blossom salad)
  • lipīgie rīsi ar mango un palmu cukuru (sticky rice and mango)

[/unordered_list]

Rakstu klāt angliskos nosaukumus, lai būtu skaidrāks, kas ir kas.


Ikdienā es nodarbojos ar to, kas man pašam visvairāk patīk un es varu to darīt arī otrā pasaules malā. Es veidoju mājas lapas un brīvajā laikā blogoju un sekoju līdzi interneta parādībām. Kad internets ir izslēgts, man patīk fotografēt, braukt ar riteni cauri maziem Kambodžas ciemiem, lasīt grāmatas, laivot pa Latvijas upēm un gribētos kādu reizi paskriet, bet šeit ir mazliet par karstu.

RELATED POST

INSTAGRAM
Ieskaties mūsu ceļojumos un ikdienā
Please Add Widget from here